top of page
gondola_venice-wallpaper-2560x1440.jpg
KNEUZEN.jpg

Ons bedrijf 

& beter merken

vlag-van-italie.jpg

Als broers bouwen we al wat jaren aan mooie merken. Waarom? We houden van lekker eten en mooie verhalen. Breng die samen en je hebt hét mooie verhaal te pakken. In ons land zijn we lang niet zo gepassioneerd over eten en zien we het over het algemeen meer als functioneel. Wij proberen er als de Italianen naar de kijken. Geen stress, aandacht voor de finesse en details. 

Maar we zijn eerlijk; niet alle broers zijn 100% geïnteresseerd in finesse en details. Neem Onno, die maakt zich met name druk als het gaat over de hoeveelheid eten, niet zozeer over de kwaliteit. Maar, ten diepste doen we met elkaar datgene waar we van genieten. Mooie merken bouwen en elke dag meer consumenten laten genieten. 

Waarom Di'amore?

vlag-van-italie.jpg

Verslaafd aan Italië! Dat zijn de drie broers Henrico, Bram en Onno sowieso. Verliefd op Ferrari’s en Maserati’s, geïmponeerd door de Italiaanse cultuur en rijke geschiedenis, gecharmeerd van het Italiaanse ritme en de levenshouding. Maar vooral dol op Italiaans eten. Of het nu over pasta’s, pizza’s, cannoli’s of ossobuco gaat; ze kunnen al zwijmelen bij de gedachte eraan. In hun verbeelding ruiken ze de geuren, zien de kleuren en proeven de smaken.

 

Maar als ze weer in Nederland zijn, moeten ze wel even afkicken. Met name als het over ijs gaat. Eigenlijk een complete desillusie. Wat een verschil! Geen enkel merk kan hen bekoren. Te hard, te zacht, te veel lucht, te zoet, te saai. Wat is toch het geheim van die Italianen?  Binnen een half uur hebben ze tickets geboekt, een auto gehuurd en een week later begint hun trektocht door Italië.

bottom of page